19 iunie 2015

Tranzactionarea fluctuatiilor partea 3.Lectia 2

Analiza tehnica a instrumentului tranzactionat.

Orice pattern Triunghi Contracting dupa spargerea liniei de trend b-d in mod normal coreteaza.In piata in acest moment se intampla exact ceea ce ne spune Teoria.

Pentru a intra in urmatoarea tranzactie din cele 5 asteptam ca corectia sa se stabilizeze. Intrumentul fibo retrasement ne ajuta sa cautam un punct bun de intrare in pret si cel mai optim este nivelul de 61.8%.



  

2 comentarii:

  1. Salut Manuela, Iulian

    O mare rugaminte am pentru voi, si anume:

    In decursul celor 5 ani aproximativ de tranzactionare am descoperit ca stilul de trade care mi se potriveste este acel stil mai conectat, mai stresant etc...
    In strategia care foloseste NeoWave este nevoie de rabdare cea ce la mine nu se potriveste, este un chin sa astepti stiind ce se va intampla pana la urma.
    In fine sper ca intelegeti suferinta mea si de aceea l-as ruga pe Iulian daca poate sa prezinte macar sumar, tehnica de scalp chiar daca nu face obiectul acestui blog.
    Tehnica de scalp are la baza Neo Wave ?
    Care sunt principiile de baza ?
    Daca nu se poate spune nimic despre aceasta tehnica aici pe blog, da-ti va rog un mail cu detalii generale.

    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  2. Suferinta ta se numeste slabiciune si persista la toti traderii nu doar la tine .Rabdarea este un factor foarte important in tranzactionare. Pentru a controla rabdarea ai nevoie de un MM foarte bun care in momentul unui castig iti acopera pierderile si iti monetizeaza timpul. Nu tehnica NeoWave iti formeaza MM si nici o alta tehnica nu o poate face.
    Tehnica de scalping este o tehnica care iti deschide posibilitatea executarii mai multor tranzactii intr-un timp mai scurt dar nu garanteaza profitul fara un MM bun. Tranzactionarea de succes nu insemna neaparat un numar de tranzactii mai mare dar inseamna un profit mai mare care monetizeaza timpul.

    Cunosc tehnica de scalping si pot sa spun ca este o tehnica foarte dificila care cere un consum mare de energie din partea traderului. Pe acest Blog este prezentata tehnica de analiza si tranzactionare NeoWave. Chiar si ceea ce explic sau prezint aici imi consuma foarte mult timp care este destul de pretios. Prezentarea unei tehnici noi necesita timp ceea ce in acest moment este o mare problema.

    Nota: Tu cunosti adresa mea electronica : rusu.iulian34@yahoo.com

    Succes!

    Wolf

    RăspundețiȘtergere