18 iunie 2015

EUR-USD 17.06.2015

Weekly Plot

Daily Plot
Weekly Plot - probabilitatea unui Flat in valul b creste.

Daily Plot - am presupus un Zigzag in valul b de grad superior. La fel se vede si un Triunghi Contracting in valul b al Zigzagului. Astept in urmatoarele zile formarea valului c din Zigzag, miscare ascendenta termen scurt.

Succes!

Wolf

3 comentarii:

  1. Salut Iulian,

    Neclaritatea mea este urmatoarea:

    Pe Daily Plot daca valul b de grad superior este considerat un ZigZag atunci nu se respecta regula alternantei ( constructia ) care spune: " Daca valurile adiacente dintr-un patern impulsiv sau corectiv se subdivid, alte forme de alternare trebuiesc luate in considerare pentru a pastra numaratoarea corecta. Una din formele de alternare este constructia. Daca un patern este zigzag, trebuie ca urmatorul patern sa aiba orice forma dar nu zigzag ( a se vedea figura 8-16 a ). "
    Ei bine valul a de grad superior este tot un ZigZag si valul b la fel ZigZag. Ar trebui ca valul b sa fie altceva decat ZigZag.

    http://vvcap.net/db/84qtCrYZ3RbtSDlsC2vF.htp

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dan, regula de mai sus se aplica macrotrendurilor, iar in cazul analizei din acest articol a si b sunt fluctuatii. Asadar, regula nu se aplica aici.

      Ștergere
  2. Salut

    Daca urmaresti cu atentie valul a nu este considerat un zigzag, fiindca este un val neclar. Mai degraba este un monoval decat un polival in comparatie cu valul b. Din acest motiv in analiza tehnica de pe Blog nu are o numaratoare. In schimb la valul b se observa mai clar o subdiviziune.

    Succes!

    Wolf

    RăspundețiȘtergere