26 februarie 2015

EUR-USD 26.02.2015

Weekly Plot
Daily Plot
Succes!

Wolf

21 de comentarii:

  1. Analiza NeoWave da rateuri mari vad....

    RăspundețiȘtergere
  2. Da , ai dreptate Ovidiu am ratat o fluctuatie de 150 de pipsi ..... :)

    Succes!

    Wolf

    RăspundețiȘtergere
  3. Si daca sunt 350 pipsi ....:))) ce face analiza neo ,schimbam numaratoarea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teoria Probabilitatilor si Managmentul Riscului la fel sunt de domeniul fantasticii! :)
      Rigiditatea gandirii, sindromul dreptatii,lacomia si cunostintele slabe cred ca sunt mai familiare!

      Wolf

      Ștergere
  4. Si nu sunt Ovidiu sunt Alex.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ovidiu sau Alex sau Mister X oricine ai fi dupa felul cum pui problema se vede ca nu ai nici o legatura cu analiza tehnica nu mai vb de trading care pentru tine este de domeniul fantasticii!!!
    Ceea ce trebuie sa intelegi este ca : analiza tehnica si tradingul sunt doua lucruri distincte. Chiar si intr-o situatie atat de dificila NeoWave a reusit sa protejeze tranzactiile. Daca urmaresti acest Blog Mister X si daca stii macar sa te uiti la un grafic poti sa distingi cand sunt tranzactii pe grafic si cand nu sunt tranzactii.

    Nu stiu ce stil de analiza folosesti si daca folosesti in general o analiza tehnica financiara dar sper ca nu te invarti dupa o lumanare in fiecare zi si iti schimbi parerele de 6 ori in 4 zile cum de altfel o fac multi asa numitii ,, specialisti,,!

    Wolf

    RăspundețiȘtergere
  6. Analiza nivele cheie de cerere si oferta si combinata cu bruiajul media si specialistiiii si cu analiza voastra.
    Si parerea in traiding ti-o mai schimbi ca si numaratoarea voastra pe grafice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cultura generala a tradingului pot sa-ti spun ca in tranzactiile speculative cererea si oferta nu au nici o legatura cu evolutia pretului.
      99% din participanti fac aceasta mare greseala si din acest motiv nu au o evolutie pozitiva nici in ani de zile ba din contra sunt in tranzactionare negativi.
      Dar cum am spus pentru tine este de domeniul fantasticii ceea ce analizez eu pe acest Blog si probabil si ceea ce spun.

      Ștergere
    2. In plus daca te deranjeaza ,, analiza voastra ,, ai optiunea de a nu mai intra pe acest Blog!
      Nimeni nu te obliga sao faci! Dar daca ai incercat sa copii o tranzactie si ai pierdut bani si acum vii cu acuzatii asta este alta problema. Ceea ce pot sa-ti spun este ca chiar daca fac public tranzactiile iti garantez ca nu ma poate copia nimeni! SI cu aceasta ocazie o sa fac si un anunt : Nu incercati sa-mi copiati tranzactiile fiindca nu o sa reusiti!

      Wolf

      Ștergere
  7. Pardon Trading.
    In rest te respect si iti respect punctul de vedere.
    Atat.Salut si o zi buna sa ai in continuare!!Alex.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A respecta ceva sau pe cineva nu inseamna a arunca cu noroi..... Invatate se te respecti mai intai pe tine, fiindca asta sta la baza unui respect! Un om care se respecta stie sa respecte si ce este in jurul sau!
      Nu vreau sa-mi impun punctul de vedere nici in fata ta si nici a altor participanti in piata( in cazul in care esti participant la piata), nici sa ma lupt in a demonstra cuiva ceva.Am o semnatura digitala la analiza care o fac si semnatura sunt tranzactiile care le fac public.Socot ca un punct de vedere in cazul dat este in fata pietei financiare dar nu in a demonstra unui participant Teoria Puctului de Vedere. Prea multa mizerie avem in jurul nostru si prea multe puncte de vedere dar cand ne aflam unul la unul cu piata lucrurile se schimba radical si se incepe cautarea altor puncte de vedere.

      Ștergere
  8. Mister X pe acest Blog ai sute de tranzactii care au in componenta lori mii de lumanari si zeci de mii de pipsi! Si toate aceste tranzactii sunt facute strict dupa tehnica NeoWave.
    Daca esti un trader iscusit si stii cand un stil de analiza este bun sau nu te rog sa ne arati 3 tranzactii LIVE pe un instrument care nu este pe acest Blog ( la alegere) si timpul minim al unei tranzactii sa fie macar o fluctuatie ( fluctuatie=14 sesiuni de tranzactionare). Initiezi tranzactia si eu o postez pe Blog si o urmarim toti pas cu pas cum se dezvolta in analiza ta sau in stilul tau de tranzactionare, daca il ai bineinteles! Dupa ce vad ca ai curaj sa initiezi tranzactiile in public mai vb de analiza tehnica. In caz ca nu ai acest curaj nu mai arunca vorbe goale, fiindca acest Blog este pentru oamenii care vor sa invete nu sa-ti citeasca tie emotiile si slabiciunile caracterului care il ai!

    Wolf

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut Iulian,
    Parerea mea despre "NeoWave", este ca nu da rateuri. Am scris intre ghilimele deoarece, dupa umila mea parere, totul, dar absolut totul, in aceste teorii (Armonice sau Neo si oricare vor mai fi), porneste de la baza clasicului Elliott. Rateuri dam noi traderii, care aplicam aceasta teorie a valurilor, asa cum credem noi de cuviinta (nicio metoda nu este perfecta si intotdeauna exista parte de subiectivism in analize -este putin probabil ca doi traderi sa faca analize identice pentru aceeasi pereche valutara). Fiecare autor al cartilor, incearca sa imbunatateasca metoda. Armonicele le dam deoparte, intrucat, parerea mea este ca, din start se greseste, spunand ca nu exista impuls si corectie (adica miscarea are loc in 3 valuri), insa se contrazice prin numerotare (apar si 5 valuri), iar "NeoWave" aduce legatura cu timpul (foarte important) si explica conexiunile intre valuri. In opinia mea, se greseste la incercarea de a face o relatie matematica cu timpul si incadrarea intr-un tipar al corectiilor (acel capitol 3). Eu prefer sa aplic cele scrise in capitolul 1 pagina 11, un subcapitol pe care probabil foarte putini l-au luat in considerare. Incerc sa identific, fiecare val in parte, daca este posibil si de cele mai multe ori este si nu ma feresc a utiliza intervale de timp, uneori foarte mici, daca este necesar, dar nu inseamna ca si tranzactionez pe astfel de intervale (tot Neely a scris-o).
    Ar mai fi multe de scris, insa ma rezum la faptul, ca apreciez ceea ce incercati sa faceti, iar daca am scris aici, am facut-o pentru a ajuta, nu pentru a cauta sa scot in evidenta greselile (am trecut de mult de varsta cand faci glume pe seama muncii unui om).
    Probabil ca aceasta este ultima interventie pe acest blog, asa ca, va doresc sa aveti succes in ceea ce faceti!
    Cu stima,
    Ovidiu

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim, ceea ce fac autorii acestui blog necesita multa munca si multe explicatii. Dar ceea ce trebuie sa inteleaga multi care nu cunosc aceasta teorie , este ca pana piata nu confirma un patern, toate aceste postari sunt doar presupuneri a ce va face piata in viitor, si cine face tranzactii dupa aceste presupuneri trebuie sa-si asume riscuri. E o prostie sa ai pretientia de la Neowave ca-ti poate ghici toate miscarile pietei...Si Neely spune ca trebuie sa intri in tranzactie doar in momentul confirmarii paternului . Deci una e previziunea pietei, alta e tradingul!

    RăspundețiȘtergere
  11. Deci noi pe acest blog facem presupuneri despre miscarea viitoare a pietei. Sa vina cineva sa zica ca nu-i buna Neowave ca-s prea multe presupuneri atunci inseamna ca acel cineva nu stie ce inseamna Neowave

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua ,
    am cateva luni de cind urmaresc acest blog si pot sa afirm deja ca aceasta teorie -foarte grea ,recunosc-m-a convins si o voi aprofunda in continuare .
    Va multumesc Iulian si Manuela .
    Cu respect si admiratie Remus .

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca Neely de 3 ani zice ca SP500 e in valul B a unui flat gigant si ca va urma un val C a unui flat sau unui triunghi si piata tot urca, nu crezi ca apar carcotasi care sa zica ca Neowave nu e buna ? Dar tot el zice sa nu iei niciodata pozitii impotriva unui val B sau a unui val 3 dintr-un impuls...asa ca daca si el se inseala,cel care a creat Neowave, de ce nu ne-am insela si noi , adeptii teoriei lui?

    RăspundețiȘtergere
  14. Va salut pe toti,

    Teoria este excelenta. Problema pe care eu vreau sa o arat este urmatoarea. Toata lumea se astepta dupa acest presupus triunghi ca pretul sa o ia in sus, cea ce nu s-a intamplat. Iata si de ce:
    Privind fractalic piata si in spatiu ( timp ) nu avea cum sa o ia in sus. Atentie Neely spune ca analiza trebuie inceputa de la time frame mic la mare. Toate paternurile mici insumate si compactate ajung sa constituie un patern mare ( mai mare in grad ). Acum, ce am observat eu in decursul a aproximativ un an. Se pot face tranzactii, si culmea impotriva multora si cand piata nu-ti ofera nimic.
    Postez acum ideea de sell la eur.


    http://vvcap.net/db/cC8_wDg9E1NPVW2yJmF2.htm

    Timp val 1 = timp val 2. Valul 2 retrage valul 1 in fix acelasi timp, dar nu reuseste sa-l depaseasca. Concluzie: SHORT CURAT. Acelasi principiu a fost aplicat si la usdcad.
    Prostia pe care am figurat-o eu pe grafic face parte din capitolul 3 ( regulile de observare, reguli logice de preconstructie etc... ). Apropo, a incercat careva sa aplice regulile logice de preconstructie ? Acolo este magia, chiar daca in ziua de azi nu se mai aplica. Acolo se vorbeste de timp, de valuri adiacente etc...

    Cu deosebit respect,

    RăspundețiȘtergere
  15. cred ca a cazut varianta triunghiului contracting nelimitat

    RăspundețiȘtergere
  16. Eur continua short. Exact cum am presupus. Explicatiile sunt un pic mai sus.

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere