23 ianuarie 2015

EUR-USD 23.01.2015

Yearly Plot
Monthly Plot
Weekly Plot
Daily Plot
Macrotrendul la paritatea EURUSD a fost schimbat si analiza tehnica revizuita.

Astept ca trendul foarte violent care se dezvolta pe toate charturile sa se opreasca, apoi sa revizuiesc din nou analiza.

Ce trebuie sa stiti este ca ne aflam intr-o CRIZA. Daca o sa urmariti mai multe instrumente financiare o sa observati: criza rublei rusesti, prabusire a petrolului, intarirea fracului elvetian violent, scadere dramatica a Yen-ului japonez, prabusirea valutei EUR, scadere dramatica a GBP, scadere violenta  a dolarului australian si dolarului canadian, aurul scade si este foarte instabil si toate in acelasi moment.

Dupa cate se observa doar USD se intareste fata de tot si de toti.

Oare de ce? Ati incercat sa raspundeti la aceasta intrebare?

Nota: Am stiut ca EUR o sa se prabuseasca de acum 3 ani de zile doar ca nu m-am asteptat atat de repede.

Va urez mult succes!!!
Wolf

8 comentarii:

  1. Salut,

    Valul c din Flat la Weekly plot nu trebuie sa aiba o structura impulsiva ?

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut

    Valul C al unui Flat poate fi atat impulsiv cat si corectiv. In cazul cand valul C este o impulsiva terminala este usor sa intelegeti ca este o corectiva. De ce valul C al unui flat nu ar putea sa fie si alt tip de corectiva ca si valul 5 al unei impulsive care poate fi atat impulsiv cat si corectiv.

    In cazul de fata am analizat misacrea in interiorul flatului si nu inteleg bine structura valului C. Notatia ca este un Flat este doar pentru a sti ca este o corectiva dar probabil ca in structura lui exista un val lipsa din cauza volatilitatii pietii. In plus daca am analiza miscarea mai mare se vede clar ca piata a respectat toate regulile de confirmare. Neely spune ca in unele corective o sa intalnim dificultati de a intelege patternul si atunci trebuie sa ne orientam dupa patternul mai mare si contextul din care face parte plus reactia pietii dupa acest pattern ,, neclar,,.

    Va urez succes!

    Wolf

    RăspundețiȘtergere
  3. Iulian,

    De ce ai schimbat numerotarea si structura la Yearly Plot ?

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut,

    Numerotarea si structura au fost schimbate datorita impusului aproape vertical pe care l-a facut pretul si asta se intampla dupa un terminal. Este corect Iulian ?

    Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut

    Da,dupa un impuls terminal piata trebuie sa fie agresiva.

    Succes!

    Wolf

    RăspundețiȘtergere
  6. daca EURUSD urca pana la finalul saptamanii peste 1.149-1.15 cred ca am vazut minimul pe euro pentru o lunga perioada de timp. Sa asteptam

    RăspundețiȘtergere